Del Surfzi med dine venner på Facebook, Twitter, Pinterest & Google+
http://www.

Surfzi indhenter og analyserer data for danske hjemmesider hostet på det danske toplevel-domæne .dk.


Kontakt


Send nu

Om Surfzi

Data på Surfzi baseres på indsamlede offentligt tilgængelige oplysninger fra internettet. Vi rangerer domæner ud fra egne interne beregninger og specialudviklede formler, som er designet til at vise et retsvisende billede for normale domæner. Derfor kan enkelte data afvige fra sidens egne indsamlede tal.

Surfzitop rangeringer samt statistik må gengives i både online- og offline-medier, med klar kildeangivelse til "www.surfzi.dk". Viste rangeringer må i artikler gerne kommenteres med hensyn til rangering af domæner, såfremt konklusionen er retsvisende for kildematerialet.

Alle skærmbilleder på www.surfzi.dk er ophavsretligt beskyttet og må under ingen omstændigheder kopieres eller benyttes i andre sammenhænge.

Ønskes samarbejde omkring brug af vores database er vi åbne overfor samarbejde mod passende vederlag. Anmodninger kan foretages på vores kontaktformular.

Alle rangeringer opdateres minimum på månedlig basis. Nye domæner tilføjes efterhånden som der søges på domænerne via søgefeltet på www.surfzi.dk.

Surfzi benytter cookies i forbindelse med en opslagshistorik, som kun har til formål at give brugeren et overblik over egne tidligere opslag for domæner på www.surfzi.dk.